Bijna trouwen!

Alvast gefeliciteerd met jullie verloving! Het is bijna zover, de mooiste dag van je leven.
Op die dag wil je er natuurlijk op je best uit zien, voor jezelf maar ook voor je toekomstige man.
Daarbij kan ik jou helpen, om jou er speciaal uit te laten zien, maar toch jezelf te blijven. Van krullend haar tot opsteken in een knot of staart. Van naturel make-up naar iets meer, wat jij voor ogen ziet, ga ik in praktijk brengen.

Proef

Wat houdt een proef eigenlijk in en wat kan je verwachten? Na dat je het contact formulier hebt ingevuld gaan we bespreken wat jouw ideeën zijn voor je haar/make-up. Je inspiratie kan je opdoen via Instagram, Pinterest of Google. Kijk gerust ook op mijn pagina voor inspiratie. Daarna maken we een afspraak voor de proefsessie, meestal is dat 1 á 2 maanden voor de trouwdatum.
De proef is altijd bij jou thuis. Tijdens de proef bespreken we jouw ideeën en wensen, zodat het mooi past bij jou en je trouwjurk.

Gasten

Heb je mama’s, zussen of vriendinnen die graag ook hun haar/make-up gedaan willen hebben door mij? Dan kan dat zeker! We gaan dan tijdens de proefsessie een planning maken om te kijken welke volgorde het best past. Voor de gasten is er geen proefsessie, wel hoor ik graag van tevoren de wensen van de gasten (haar/make-up).