Tarieven 2024

Inclusief proef
Inclusief btw
Exclusief eventuele parkeer of reiskosten 0,25km

Inclusief proef
Inclusief btw
Exclusief eventuele parkeer en reiskosten 0,25 km

De prijs hangt af van de lengte, gewicht en hoeveel banen.
+ 40-60 borg

Inclusief proef
Inclusief btw
Exclusief parkeer/reiskosten

Inclusief btw
Exclusief eventuele parkeer en reiskosten

Inclusief btw
Exclusief eventuele parkeer of reiskosten.

Bij annuleren van een boeking binnen twee maanden vóór de proefsessie, wordt 20% van de ongebruikte diensten* in rekening gebracht.
Bij het annuleren van een boeking, na gebruik van de proefsessie of binnen één maand voor de trouwdatum, wordt 50% van de ongebruikte diensten in rekening gebracht.
– Voor 06:30 beginnen komt er een tarief van €50 bij.
– Bij meer dan 45 min. rijden alleen in overleg.
* Met uitzondering van de reiskosten 0,25 km (reiskosten in Zwolle zijn gratis)

Beoordelingen

Mariëlle heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Voor de proefmake-up kwam ze bij me thuis en was alles bespreekbaar en dacht actief mee over wat mooi zou zijn. Op de dag zelf kon ze op elk gewenst tijdstip op locatie komen, dit was super fijn. Was erg tevreden over mijn haar en make-up, het is de hele dag blijven zitten en was mooi afgewerkt. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Afgelopen oktober is mijn zus getrouwd Mariëlle had zowel van mij als van mijn zus onze make-up gedaan beiden zagen we er prachtig uit! Ook hield ze goed rekening met onze wensen en dacht ze zelf goed mee over eventuele tranen en dus waterproof producten!

Marielle heeft voor mijn bruiloft twee keer mijn haar en make-up gedaan. Wat ik fijn vond was dat ze de mogelijkheid geeft tot het doen van proefkapsel en -makeup tegen goede tarieven en ze werkt met goede producten! Ik vond het handig dat ze haar en makeup goed in de vingers heeft zodat je met één partij te maken hebt. Ze is oprecht geinteresseerd en toegankelijk tijdens het werken. Ik raad haar voor iedereen aan!

Mariëlle heeft mijn bruidsmake-up en haar gedaan. Ze is heel fijn en persoonlijk in contact. Ook luistert ze naar je wensen en heeft kennis en ziet wat je graag wilt. Het grote pluspunt van Mariëlle is dat ze zowel je make-up als je haar kan doen! Je ziet gelijk het hele plaatje tijdens de proefsessie, maar ook op de dag zelf is dit erg fijn! Zie de foto’s voor het eindresultaat! Heel blij dat Mariëlle dit heeft gedaan.

Mariëlle is prettig in de omgang. Rustig en vriendelijk. Wat fijn was is dat ze flexibel was en met je mee denkt in opties. Make up en haar heeft van s ochtends vroeg tot ’s avonds goed gezeten.